Badkamermeubel op maat voor in regio Amsterdam

Heeft u interesse in een badkamermeubel op maat in uw woning of kantoorpand in de omgeving van Amsterdam? Dan is Berka Projects het bedrijf uit Ridderkerk dat u hierbij kan helpen. Wij maken badkamermeubels en andere meubelen helemaal op maat. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat de meubels voldoen aan uw wensen en passen binnen uw woninginterieur of de stijl van uw bedrijf. Laat ons weten welk badkamermeubel op maat u graag ziet in uw pand in Amsterdam, dan gaan wij voor u aan de slag.

Op maat gemaakt

Voor ieder interieur

Met oog voor detail

Wilt u ook een boekenkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Hoe ziet uw gewenste badkamermeubel op maat eruit op locatie in Amsterdam?

Als u ons inschakelt voor een badkamer op maat in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam, gaan wij met veel passie aan de slag. Weet u al precies hoe het badkamermeubel eruit moet zien? Of heeft u daar nog geen idee van? We horen graag uw verwachtingen en denken mee tijdens een gesprek. Zo bepaalt u zelf het materiaal, zoals marmer, de kleuren en de vormen van het meubel voor in de badkamer. Uiteindelijk maken we een ontwerp en realiseren we het badkamermeubel na akkoord van uw kant. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons als klant. Naast een badkamermeubel op maat, maken we ook andere meubels voor in Amsterdam en andere plaatsen in het land. Denk aan meubels als:

Of u nu al precies weet hoe uw ideale badkamermeubel of ander meubel eruit ziet of nog twijfelt aan het ontwerp: wij staan voor u klaar.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Bespreek met ons de mogelijkheden

Neem contact met ons team uit Ridderkerk op als u graag een badkamermeubel op maat in de omgeving van Amsterdam wilt. Bel naar 0180-239562, stuur een e-mail naar mail@berka.nl of vul het contactformulier in. We denken graag met u mee en vertellen u meer over onze gerealiseerde projecten.