Interieur, Leiden

Interieur, Leiden. In nauwe samenwerking met Jade Architecten hebben wij het voorrecht gehad om een buitengewoon interieur te verwezenlijken dat getuigt van unieke esthetiek en functionaliteit. Met behulp van Shinnoki plaatmateriaal hebben we een verbluffende omgeving gecreƫerd die een harmonieuze balans vindt tussen verfijning en praktisch gebruik.

Jade Architecten

Interieur, Leiden

Dit op maat gemaakte interieur strekt zich uit over een aanzienlijke 16 meter en omvat een veelvoud aan opslagoplossingen en functionele elementen. Van kledingkasten tot keukenkasten, de ruimte is doordacht ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen zonder afbreuk te doen aan de visuele aantrekkingskracht.

Het hart van de ruimte wordt gevormd door een werkplek gemaakt van duurzaam Forbo Desktop en Berken multiplex. Hier wordt niet alleen productiviteit gestimuleerd, maar ook een gevoel van natuurlijke connectie en inspiratie bevorderd. Het gebruik van deze materialen weerspiegelt de zorgvuldige overwegingen voor zowel esthetiek als functionaliteit.

De bedachterwanden, uitgevoerd in een prachtige noten- en eikenkleur, dienen als subtiele maar krachtige accenten die de ruimte verrijken met hun natuurlijke warmte. Deze wanden brengen een gevoel van rust en cocooning, terwijl ze toch opvallen als artistieke uitingen van interieurontwerp.

Dit opmerkelijke project, tot leven gebracht in samenwerking met Jade Architecten, is niet alleen een interieur, maar een verhaal van vakmanschap, creativiteit en visie. Het illustreert hoe meubels, plaatmateriaal en kleuren samensmelten tot een unieke atmosfeer die de persoonlijkheid van de ruimte en de mensen die er gebruik van maken, weerspiegelt. Dit interieur staat als een blijvend monument voor doelgericht ontwerp en meesterlijke uitvoering.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Tv-meubels

Bekijk dit project

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of wil je een offerte? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.