Een boekenkast op maat in regio Rotterdam

Een boekenkast op maat staat prachtig in uw woning of kantoorpand in Rotterdam. Berka Projects is een interieurbouwbedrijf en meubelmakerij in Ridderkerk met veel ervaring in het maken van meubels. Als u beschikt over een mooie verzameling aan boeken, snappen we dat u deze graag toont aan uw bezoekers. In dat geval kunnen we een open boekenkast op maat voor uw locatie in Rotterdam maken. Houdt u de boeken of archiefmappen liever uit het zicht, bijvoorbeeld in uw bedrijfspand? Dat is geen probleem, dan maken we een boekenkast met deuren voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een boekenkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Berg uw boeken in een stijlvolle boekenkast op maat op in uw huis of pand in Rotterdam

Als u onze voltooide projecten bekijkt, ziet u welke meubels en inrichten we al eerder hebben gerealiseerd. We werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten, omdat we graag voor iedere geïnteresseerde een boekenkast op maat in regio Rotterdam maken. Er is veel mogelijk wat betreft afmetingen, kleuren, vormen en materialen. Wilt u de boekenkast graag onder uw trap kwijt of wordt het juist het pronkstuk van een bepaalde ruimte? We denken graag mee over hoe de boekenkast het mooist tot zijn recht komt. Heeft u interesse in meer meubels en interieuronderdelen op maat? Overweeg dan ook:

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Neem contact met ons op voor een boekenkast op maat

Benader ons team in Ridderkerk als u interesse heeft in een boekenkast op maat op uw locatie in Rotterdam en omgeving. Voor een offerte of meer informatie bereikt u ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen.