Een boekenkast op maat in regio Utrecht

Een boekenkast op maat voor in uw woning of pand in Utrecht of Amsterdam, bestelt u bij ons. Berka Projects uit Ridderkerk is gespecialiseerd in boekenkasten, en andere meubels, op maat. We horen in een kennismakingsgesprek graag wat uw wensen zijn, zodat we de boekenkast van uw dromen kunnen realiseren. Heeft u al een idee van wat voor kast u wilt of weet u het nog totaal niet? In beide gevallen kunt u goed bij ons terecht! Uiteindelijk komen we er samen uit wat u het mooist vindt. Zo geniet u van een boekenkast op maat in uw huis of kantoorpand in Amsterdam of Utrecht.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een boekenkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een boekenkast op maat voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam of de provincie Utrecht

We maken de boekenkast precies op maat, zodat deze perfect past binnen uw woon- of bedrijfsruimte in Utrecht of Amsterdam. Zo gaat er geen onnodige ruimte verloren en profiteert u van een boekenkast die bestaat uit duurzame kwaliteit. Bepaal zelf de afmetingen, vormen en kleuren van uw boekenkast of een andere op maat gemaakt meubel. Denk aan meubels als:

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag een offerte aan bij ons interieurbouwbedrijf

Neem contact met ons op als u interesse heeft in een boekenkast op maat voor in Utrecht of Amsterdam. Ons bedrijf uit Ridderkerk staat graag voor u graag. Voor meer informatie of een offerte belt u naar 0180-239562, stuurt u een e-mail mail@berka.nl naar of vult u het contactformulier in. Bekijk in de tussentijd onze gerealiseerde projecten en krijg een goed beeld van onze werkwijze.