Een dressoir op maat voor in Utrecht

Ziet u graag een dressoir op maat in uw woning of werkruimte in Utrecht? Dit realiseren we graag voor u. Berka Projects is een meubelmakerij in Ridderkerk met veel ervaring in deze branche. We maken onder meer dressoirs en leveren deze door heel Nederland, zodat we vele geïnteresseerden kunnen voorzien van stijlvolle meubels. Benader ons voor een dressoir op maat voor op uw locatie in Utrecht, dan gaan wij voor u met veel passie aan de slag.

Op maat gemaakt

Voor ieder interieur

Met oog voor detail

Wilt u ook een dressoir op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Schakel ons in voor een uniek dressoir op maat voor uw huis of kantoorruimte in Utrecht

Een dressoir kunt u voor verschillende spullen gebruiken. Bovendien komt een dressoir op maat goed tot zijn recht in verschillende ruimtes van uw woning of kantoorpand in Utrecht. In de keuken bijvoorbeeld ruimt u in een dressoir servies of beleg dat niet koud hoeft te staan op. Binnen een werkruimte bergt u wellicht uw archiefmappen of andere werkgerelateerde spullen op. Vertel ons vooral waar uw dressoir op maat in Utrecht komt te staan, dan denken we mee over de mogelijkheden. Laat u liever de gehele woninginrichting in Utrecht door ons op maat maken? Dan is dat ook zeker mogelijk. Bekijk de projecten die we eerder voltooiden en doe inspiratie op.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakt dressoir

Welk dressoir op maat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat dit dressoir bij u in Utrecht komt! Ga met ons in gesprek en laat ons weten hoe u het dressoir voor u ziet. U bereikt ons team uit Ridderkerk door te bellen naar 0180-239562, te e-mailen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen. Uiteraard bieden we meer diensten aan, zoals een keuken op maat in Utrecht. Bekijk onze projecten en maak gebruik van onze diensten.