Een inloopkast op maat in Amsterdam

Droomt u altijd al van een inloopkast op maat in uw woning in Amsterdam of omgeving? Dan schakelt u het best Berka Projects in. Wij zijn een ervaren interieurbouwbedrijf uit Ridderkerk en leveren door heel Nederland op maat gemaakte inloopkasten. Bij onze vaklieden is er ontzettend veel mogelijk. Vertel ons wat voor inloopkast op maat u voor zich ziet, dan zorgen wij ervoor dat we deze kast realiseren voor in uw woning in Amsterdam.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een inloopkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Welke inloopkast op maat wilt u graag in uw huis in Amsterdam?

Als u met ons in zee gaat voor een inloopkast op maat voor in uw woning in Amsterdam, heeft u daarbij veel opties. Zo bepaalt u zelf de kleuren en afmetingen. Weet u nog niet precies hoe u de inloopkast eruit wilt laten zien en waar alle kleding moet komen? Dat is geen probleem, want we denken graag met u mee. Dankzij de vele jaren die we werkzaam zijn, zitten we vol ideeën die we graag met u delen. Ook als uw woning een schuin dak heeft, is een inloopkast op maat in Amsterdam nog steeds mogelijk. Neem vooral eens een kijkje in onze voltooide projecten en kom erachter welke realisaties er mogelijk zijn. Uw kleding hangt voortaan in een prachtige kast die helemaal past bij uw stijl.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte inloopkast

Benader ons voor een inloopkast of kledingkast op maat voor in uw woning in Amsterdam, zodat wij deze voor u kunnen realiseren. Ons team in Ridderkerk bereikt u door te bellen naar 0180-239562, te e-mailen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen.