Een inloopkast op maat uit Zuid-Holland

Een inloopkast met losse elementen op maat voor in Utrecht creëren we in onze werkplaats in Zuid-Holland. Schakel Berka Projects uit Ridderkerk in, zodat de kast perfect binnen de beschikbare ruimte past. Daarnaast sluit de inloopkast volledig aan op uw wensen, waardoor u uw kleding precies opbergt, zoals u dat wenst. U heeft de keuze uit diverse elementen voor uw inloopkast. Benader ons voor een inloopkast op maat voor uw huis in Zuid-Holland of Utrecht, dan gaan wij voor u aan de slag.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een inloopkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een unieke inloopkast met fijne elementen op maat voor in uw woning in Zuid-Holland of Utrecht

Wat voor inloopkast op maat ziet u graag in uw woning in Utrecht of Zuid-Holland? Geef uw wensen aan ons door, dan gaat ons enthousiaste team van gediplomeerde meubelmakers, interieurbouwers en -ontwerpers voor u aan de slag. Er is veel mogelijk met de elementen binnen uw inloopkast. Zo ziet de inloopkast er uiteindelijk precies uit, zoals u dat graag wilt. We hebben oog voor jarenlange, duurzame kwaliteit, zodat u nog lang geniet van uw prachtige inloopkast met de door u gewenste elementen. We letten bij uw inloopkast op ieder detail, zodat deze kast perfect in de beschikbare ruimte past.

Schakel ons interieurbouwbedrijf in voor diverse op maat gemaakte meubelen

Naast een inloopkast die uit verschillende elementen bestaat voor in uw woning in Zuid-Holland en Utrecht, realiseren we ook diverse andere meubelen. Zo kunt u onze interieurbouwer inschakelen voor andersoortige kledingkasten, dressoirs, boekenkasten en allerlei eiken meubelen. Daarbij is geen project ons te groot of te klein en staan we voor zowel particulieren als bedrijven klaar.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag een offerte aan voor een inloopkast met op maat gemaakte elementen

Heeft u interesse in een inloopkast met verschillende elementen voor uw woning in Utrecht of Zuid-Holland? Neem dan contact met ons team in Ridderkerk op en bel naar 0180-239562, stuur een e-mail naar mail@berka.nl of vul het contactformulier in.