Een keuken op maat in Amsterdam of Utrecht

Bent u op zoek naar een complete keuken op maat voor uw woning in Amsterdam of Utrecht? Maak dan de keuze voor Berka Projects. Wij zijn een bedrijf uit Ridderkerk dat met veel oog voor detail interieuronderdelen vervaardigt. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons als klant. Zo realiseren we ook een complete keuken op maat binnen uw kantoorpand in Amsterdam of Utrecht als u hier interesse in heeft.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een keuken op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wat zijn uw wensen voor de complete keuken op maat in Amsterdam of Utrecht?

Er zijn vele opties voor de mogelijkheden van uw complete keuken op maat in Amsterdam of Utrecht. U bepaalt zelf de kleuren van de keuken en geeft aan welke materialen u graag terugziet. Een marmeren aanrechtblad is een van de opties, maar het is ook mogelijk om eikenhout te verwerken, bijvoorbeeld in de keukenkastjes. In een gesprek horen we graag wat uw wensen zijn voor de keuken op maat, zodat we kunnen voldoen aan de verwachtingen die u heeft. Onze ontwerper maakt een ontwerp en zodra u hier akkoord op geeft, gaan we aan de slag op onze werkplaats in Ridderkerk. Een maatwerkkeuken in Rotterdam behoort tevens tot de opties, als u in deze stad woont of een bedrijfspand heeft.

Bekijk ook onze andere projecten

Naast maatwerkkeukens, realiseren we ook andere interieuronderdelen in Rotterdam. Denk aan een woninginrichting op maat, zodat uw gehele interieur goed bij uw smaak past. Of wat dacht u van een unieke boekenkast op maat? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

Overweeg meubels voor uw gehele woning of kantoorpand

We maken meer dan een complete keuken op maat voor klanten in Utrecht en Amsterdam. Zo realiseren we gehele huisinrichtingen en maken we in Zuid-Holland dressoirs op maat. Geen enkel project is te gek voor ons en dat ziet u ook terug in onze eerder voltooide projecten die we hier op de website tonen.

Neem contact met ons op voor een complete keuken

Benader ons als u wilt dat wij een complete keuken op maat voor op uw locatie in Utrecht of Amsterdam maken. U bereikt ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen.