Een kledingkast op maat in Amsterdam

Met een kledingkast op maat in Amsterdam bergt u uw kleding voortaan op in een kast die u echt mooi vindt. Berka Projects is gevestigd in Ridderkerk, maar werkt als interieurbouwbedrijf door heel Nederland. Als u interesse heeft in een op maat gemaakte kledingkast, gaan wij graag voor u aan de slag. We werken met veel oog voor detail en zorgen ervoor dat we uw wensen waarmaken. Een kledingkast op maat leveren we in zowel Amsterdam als Utrecht, zodat we meer geïnteresseerden kunnen verblijden met een unieke kast.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een kledingkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wat voor kledingkast op maat wenst u in uw woning in Amsterdam of Utrecht?

Er is veel mogelijk als u ons inschakelt voor een kledingkast op maat voor in uw huis in Amsterdam of Utrecht. Wilt u graag een inloopkast op maat, zodat uw kledingkast groot genoeg is voor al uw kleding? Of bent u op zoek naar een opbergsysteem onder een schuin dak? Het is mogelijk om kasten schuin af te werken, zodat elke ruimte in een bepaalde kamer goed wordt gebruikt. Overweeg ook een dressoir op maat. Met een dressoir heeft u nog meer opbergruimte én dit kan een echt pronkstuk van bijvoorbeeld uw slaapkamer worden.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag een offerte aan voor een kledingkast op maat

Bent u geïnteresseerd in een kledingkast op maat voor in uw huis in Amsterdam of Utrecht? Neem dan contact met ons team in Ridderkerk op voor een persoonlijke offerte. U bereikt ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen.