Een kledingkast op maat uit Zuid-Holland

Berka Projects uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, maakt graag een kledingkast op maat voor uw woning in Zuid-Holland. Hierdoor ontvangt u een kledingkast op maat die perfect bij u past en die de beschikbare ruimte optimaal benut. Zo sluit uw kledingkast mooi aan op de rest van uw interieur en heeft u genoeg ruimte om al uw kleding netjes op te bergen.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een kledingkast op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een kledingkast op maat die perfect in uw woning in Zuid-Holland past

Wat voor kledingkast wilt u op maat laten maken in onze werkplaats in Zuid-Holland? Heeft u een ruimte in uw woning over en wilt u deze laten transformeren tot inloopkast? Of heeft u juist een ruimtebesparende kast nodig voor onder een schuin dak? De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u uw kledingkast op maat laat maken door Berka Projects uit Zuid-Holland. Zo kunnen we u ook aan andere meubels helpen dan op maat gemaakte kasten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dressoir en tv-meubels, maar ook aan complete horeca- en winkelinrichtingen. Wij zijn namelijk zowel bedrijven als particulieren van dienst en geen project en kast is ons te groot of te klein.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Informeer naar de mogelijkheden voor een kast op maat

Bent u benieuwd welke kledingkast we voor uw woning in Zuid-Holland op maat kunnen maken?  Bekijk dan eens onze reeds afgeronde projecten voor inspiratie. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wilt u een kledingkast op maat van ons bedrijf uit Zuid-Holland? Neem dan contact met ons team in Ridderkerk op en vraag een offerte aan voor uw woninginrichting in Rotterdam of een andere plaats. U bereikt ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of het contactformulier in te vullen. Onze gediplomeerde interieurontwerpers, -bouwers en meubelmakers gaan graag voor u aan de slag.