Interieur, Leiden

Interieur, Leiden

Dit op maat gemaakte interieur strekt zich uit over een aanzienlijke 16 meter en omvat een veelvoud aan opslagoplossingen en functionele elementen. Van kledingkasten tot keukenkasten, de ruimte is doordacht ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen zonder afbreuk te doen aan de visuele aantrekkingskracht.

Het hart van de ruimte wordt gevormd door een werkplek gemaakt van duurzaam Forbo Desktop en Berken multiplex. Hier wordt niet alleen productiviteit gestimuleerd, maar ook een gevoel van natuurlijke connectie en inspiratie bevorderd. Het gebruik van deze materialen weerspiegelt de zorgvuldige overwegingen voor zowel esthetiek als functionaliteit.

De bedachterwanden, uitgevoerd in een prachtige noten- en eikenkleur, dienen als subtiele maar krachtige accenten die de ruimte verrijken met hun natuurlijke warmte. Deze wanden brengen een gevoel van rust en cocooning, terwijl ze toch opvallen als artistieke uitingen van interieurontwerp.

Dit opmerkelijke project, tot leven gebracht in samenwerking met Jade Architecten, is niet alleen een interieur, maar een verhaal van vakmanschap, creativiteit en visie. Het illustreert hoe meubels, plaatmateriaal en kleuren samensmelten tot een unieke atmosfeer die de persoonlijkheid van de ruimte en de mensen die er gebruik van maken, weerspiegelt. Dit interieur staat als een blijvend monument voor doelgericht ontwerp en meesterlijke uitvoering.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Meubelmaatwerk, Nieuwekerk aan de IJssel

Meubelmaatwerk, Nieuwekerk aan de IJssel

Deze meubelstukken op maat zijn meer dan alleen functionele items; ze zijn het resultaat van ambachtelijke precisie en de wensen van de klant, verweven met de esthetische gevoeligheid van de makers. Met de warme en diepe kleur van het eiken fineer in zwart-bruine beits voegen deze meubels een gevoel van elegantie en tijdloze charme toe aan de ruimte.

Het maatwerk omvat verschillende stukken die elk een unieke rol spelen in het verbeteren van de binnenomgeving. Van strakke en moderne eettafels tot klassieke boekenkasten met verfijnde details, elk meubel is ontworpen om naadloos te integreren in de levensstijl van de eigenaar en de sfeer van de ruimte.

Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de wanden van de ruimte. De wandbekleding van eiken fineer, afgewerkt met een matte hard wax olie, voegt een rustieke en natuurlijke uitstraling toe aan de omgeving. Het hout krijgt hierdoor een subtiele glans en wordt beschermd terwijl de oorspronkelijke textuur behouden blijft.

Deze op maat gemaakte meubelstukken en wandbekleding zijn meer dan alleen interieuraccessoires; ze vertegenwoordigen een verbinding tussen vakmanschap, design en persoonlijke expressie. In Nieuwerkerk aan den IJssel komen functionaliteit en schoonheid samen in een harmonieus geheel dat de ruimtes verrijkt en een blijvende indruk achterlaat.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Maatwerk keuken Fenix

Maatwerk keuken, Ridderkerk.

Het gebruik van Fenix plaatmateriaal in deze keuken brengt een ongeëvenaarde diepte en textuur met zich mee. Dit materiaal staat bekend om zijn eigenschappen zoals krasbestendigheid, duurzaamheid en een zijdezacht oppervlak. De keuze voor Fenix draagt niet alleen bij aan de esthetische pracht van de keuken, maar verzekert ook dat deze keuken zijn schoonheid en functionaliteit behoudt gedurende vele jaren.

De keukenapparatuur van Miele voegt een vleugje luxe en technologische verfijning toe aan het geheel. Miele staat synoniem voor kwaliteit en innovatie, en de naadloze integratie van deze apparatuur in het ontwerp verbetert zowel de functionaliteit als het visuele aspect van de keuken. Het is een samenspel van vorm en functie dat het koken en het dagelijkse leven in deze ruimte transformeert.

Een opvallende eigenschap van deze keuken is de geïntegreerde verlichting in de greeplijsten van de kasten. Dit slimme ontwerpelement biedt niet alleen sfeerverlichting, maar benadrukt ook de strakke lijnen en vormen van het meubilair. Het creëert een subtiel spel van licht en schaduw, waardoor de keuken een eigentijdse en dynamische uitstraling krijgt.

Deze maatwerk keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een ware beleving. Het weerspiegelt vakmanschap, design en geavanceerde technologie in perfecte harmonie. Het brengt niet alleen esthetische waarde met zich mee, maar verrijkt ook het dagelijks leven van degenen die het gebruiken. Met zijn vloeiende lijnen, innovatieve materialen en doordachte details staat deze keuken als een symbool van moderniteit en tijdloze klasse.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Keuken modern klassiek

maatwerk keuken, Lekkerkerk

Het marmeren blad, een symbool van tijdloze pracht, vormt het centrale element van de keuken. Het staat in contrast met het diepe, rijke zwart eiken fineer aan de ene kant, terwijl de andere kant fronten met klassieke lijsten en strak spuitwerk heeft. Dit spel van texturen en stijlen creëert een boeiend visueel effect dat de ruimte een bijzondere persoonlijkheid geeft.

De keuken combineert de voordelen van modern design met het comfort van klassieke details. De greeplijsten, uitgevoerd in zwart eiken, laten de houtstructuur subtiel doorlopen en voegen een natuurlijk element toe aan het geheel. De keukenwand met klassieke lijsten wordt met een eigentijds systeem geopend: het Servo Drive push-to-open systeem van Blum. Dit combineert de traditionele uitstraling met moderne technologie en functionaliteit, waardoor koelkasten, vriezers en de vaatwasser gemakkelijk geopend kunnen worden met een simpele duw tegen de fronten.

Deze keuken is niet alleen een plek om te koken, maar een artistiek statement dat de kernwaarden van esthetiek en gebruiksgemak belichaamt. Het ontwerp weerspiegelt de identiteit van de woning en biedt tegelijkertijd de modernste gemakken. De combinatie van marmer, eiken fineer en sublieme details resulteert in een keuken die uniek is in zijn soort, een meesterwerk van design dat het beste van beide werelden omarmt en een blijvende indruk achterlaat.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Maatwerk interieur op hoogte

Meubelmaatwerk, Dordrecht.

Het notenfineer, rijk van textuur en warm van kleur, vormt de basis van deze op maat gemaakte meubelstukken. Door het aanbrengen van een diepe, donkere beits wordt de natuurlijke schoonheid van het notenfineer versterkt en krijgt het meubilair een tijdloze uitstraling die moeiteloos in het luxe penthouse past.

Met oog voor detail en precisie hebben we delen van de meubels voorzien van A-kwaliteit spuitwerk. Dit hoogwaardige afwerking biedt niet alleen duurzaamheid, maar benadrukt ook de strakke lijnen en elegante vormen van het maatwerk. Het samenspel van hout en gespoten oppervlakken creëert een harmonieus contrast dat de aandacht trekt en de ruimte verrijkt.

De maatwerk oplossingen variëren van functionele meubelstukken tot esthetische pronkstukken die het penthouse karakter geven. Elk stuk is met zorg ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de bewoners en de visie van het interieur. Hierbij hebben we rekening gehouden met zowel de praktische aspecten als de visuele impact van het meubilair.

Deze maatwerk meubels vertegenwoordigen meer dan alleen meubilair; ze zijn een expressie van verfijning en persoonlijkheid. In het penthouse in Dordrecht dragen ze bij aan de totale sfeer en brengen ze de perfecte balans tussen functionaliteit en kunstzinnigheid. Met hun tijdloze charme en doordachte ontwerp vormen deze meubelstukken een blijvende herinnering aan vakmanschap en esthetiek.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Maatwerk keuken – Breda

Maatwerk keuken, Breda.

Het zwarte eiken fineer voegt een vleugje elegantie en diepte toe aan de keuken. Het donkere hout, met zijn subtiele nerf en textuur, creëert een gevoel van warmte en verfijning. Het contrast tussen het donkere fineer en het witte Himacs keukenblad brengt een eigentijdse uitstraling naar voren die de ruimte een modern karakter geeft.

Het Himacs keukenblad, bekend om zijn duurzaamheid en naadloze afwerking, biedt niet alleen een prachtig oppervlak om op te werken, maar dient ook als een visuele blikvanger. Het witte blad creëert een gevoel van helderheid en ruimtelijkheid, en vormt een perfect contrast met het diepe zwart eiken fineer.

Deze maatwerk keuken is ontworpen met aandacht voor elk detail, van de kasten en laden tot de plaatsing van apparatuur en opbergruimte. Het samenspel van kleuren, materialen en vormen resulteert in een harmonieus geheel dat niet alleen een plek biedt om te koken, maar ook om te genieten van het esthetische aspect van de ruimte.

Deze keuken vertegenwoordigt meer dan alleen een functionele ruimte; het is een artistiek meesterwerk dat de levensstijl en smaak van de eigenaar weerspiegelt. Met zijn verfijnde esthetiek en doordachte ontwerp blijft deze maatwerk keuken een bron van inspiratie en een statement van tijdloze elegantie.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Maatwerk keuken – Barendrecht

Maatwerk keuken, Barendrecht.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Business unit adidas

Business unit adidas, Stadion Feijenoord De Kuip

Deze business unit is van allerlei gemakken voorzien. De grote hoge tafel heeft een leder blad net zoals de display aan de bar. Onder het tafelblad bevindt zich een messing strip voor de afwerking. De vakkenkasten zijn geproduceerd in fineer en gespoten in de kleur van de wanden. Uiteraad is er ook een de statafel met uitzicht over het veld. Deze is gemaakt in massief abachi en heeft een stalen onderstel. Ook de lamellen heeft deze massief abachi stijl. De pantry is uitgevoerd in composiet platen en de garderobe is voorzien van een tv-nis en een messing roede.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Fanshop Feyenoord

Fanshop Feyenoord

De slatwalls achter de gepresenteerde producten zijn gemaakt van gekleurd MDF grijs. Voor de vloer en de tribune voor de paskamers is gekozen voor eiken parketdelen, waardoor deze elementen fraai in elkaar overlopen. Alle paskamers hebben wij voorzien van stalen roedes en spiegels.

De balie bestaat uit gekleurd MDF zwart en is afgewerkt in blanke lak. Verder zijn er verschillende display units van staal en plexiglas geplaatst.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Badkamermeubel en garderobe

Marmeren badkamermeubel

Een mega badkamermeubel van bijna 400kg. Het unieke aan dit prachtige blad van Italiaanse fior di bosco marmer, is dat het ruim een meter zweeft voorbij het raamkozijn. De kasten en laden zijn geproduceerd in vochtwerend spaanplaat met fenix fronten.

Badkamermeubel

Dit badkamermeubel is ook geproduceerd in vochtwerend spaanplaat en fenix grijs. Het blad is voorzien van een composiet. De zwarte spoelbak springt er echt uit en past prachtig in de ruimte.

Garderobe

Deze stijvolle garderobe is gemaakt van fenix grijs met eiken wandbekleding.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media