Appartement Breda

Meubelmaatwerk, Breda. in samenwerking met Grego Design hebben we dit prachtige appartement voorzien van interieur. Een maatwerk keuken, opbergkasten en twee gigantische schuifdeuren.

Architect: Grego Design

Maatwerk keuken

Keuken geproduceerd in 2 stijvolle materialen. De keukenwand is geproduceerd in fenix matzwart. Fenix is kras- en vingerproof materiaal en voelt heel zacht aan. Het kookeiland is van eikenfineer en is afgewerkt in een donkere beits. Het blad is gemaakt van raw concrete composiet. Alle binnenkasten zijn voorzien van diverse opbergladen. Verder ontbreekt het de keuken niet aan gemakken. Zo is er een ingebouwde oven, koelkast, vriezer en een in het oog springende wijnkoeler.

Inloopkast en opbergkast

De inloopkast is geproduceerd in een wit interieur met gespoten fronten. De massief eiken greep om de fronten te openen is ontworpen door Grego Design. De inloopkast is voorzien van verschillende ladesystemen en ledverlichting

De opbergkast is geproduceerd in een grijs interieur met geborsteld eikenfineer. Alle binnenkasten zijn voorzien van legplanken. De kasten zijn te openen door middel van een massief eiken greep.

Schuifdeuren

Bij binnenkomst loop je direct tegen twee enorme schuifdeuren aan, wat een prachtig aanzicht geeft. Deze schuifdeuren zijn geproduceerd in geborsteld eikenfineer.

Badkamer

Voor h badkamermeubel is gekozen voor een grijs interieur met eikenfineer fronten. De spoelbak is geproduceerd in Hi-macs. In de nis staat een onderkast met wandplanken. Deze onderkast is voorzien van wasmand en is te openen door middel van een push to open systeem.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Tuin van Noord

Bekijk dit project

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of wil je een offerte? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.