Klassiek en modern

Meubelmaatwerk, Rotterdam. Dit oude postkantoor is verbouwd tot een prachtige woning waarin wij meerdere ruimten van interieur hebben voorzien.

Particulier

Slaapkamer

In de slaapkamer is gekozen voor een klassiekmoderne kledingkast op maat. Met een grote kledingcollectie is deze kledingkast je beste vriend. Dankzij de prachtige massief eiken trap kun je gemakkelijk bij de kleppen boven in de kast. De deuren en kleppen openen met een push systeem. Alle binnenkasten zijn voorzien van stevige legplanken, roeden en massief eiken laden met tandverbinding. De klassiek gefreesde paneeldeuren met bossing paneel zijn afgewerkt in strak wit spuitwerk. Dit geeft de kast een tijdloos gevoel ‘van toen en nu’.

Waskamer

In de waskamer is gekozen voor een strak en eenvoudig interieur. De ruimte is beperkt, maar wordt optimaal gebruikt. De mooie grote deuren lopen tot het plafond. Het binneninterieur is voorzien van legplanken om lakens en diverse spullen gemakkelijk op te bergen. Het blad helpt om de was gemakkelijk en snel te finishen.

Bijkeuken

In de kamer naast de keuken is de cv geïnstalleerd. De ketel is mooi weggewerkt met een ombouw die gelijk als bijkeuken wordt gebruikt. Ook hier is weer gekozen voor wit spuitwerk met massief eikenhout. De ombouw heeft 3 massief eiken laden met tandverbinding die te openen zijn met het push to open systeem.

Toilet

Ook het kleinste kamertje van het huis is voorzien van een klein kastje. Dit kastje is gemaakt van eiken fineer met 2 millimeter eiken band en is afgewerkt met een hard wax olie.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Thuiswerkplek op maat

Bekijk dit project

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of wil je een offerte? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.