Keuken modern klassiek

Maatwerk keuken, Lekkerkerk. Met trots presenteren we een op maat gemaakte keuken in het charmante Lekkerkerk, waar twee stijlen harmonieus samenkomen om een uniek en verfijnd resultaat te creëren. Deze keuken belichaamt zowel de moderne flair als klassieke elegantie, en is doordrenkt met zorgvuldige details die het tot een meesterwerk maken.

Particulier

maatwerk keuken, Lekkerkerk

Het marmeren blad, een symbool van tijdloze pracht, vormt het centrale element van de keuken. Het staat in contrast met het diepe, rijke zwart eiken fineer aan de ene kant, terwijl de andere kant fronten met klassieke lijsten en strak spuitwerk heeft. Dit spel van texturen en stijlen creëert een boeiend visueel effect dat de ruimte een bijzondere persoonlijkheid geeft.

De keuken combineert de voordelen van modern design met het comfort van klassieke details. De greeplijsten, uitgevoerd in zwart eiken, laten de houtstructuur subtiel doorlopen en voegen een natuurlijk element toe aan het geheel. De keukenwand met klassieke lijsten wordt met een eigentijds systeem geopend: het Servo Drive push-to-open systeem van Blum. Dit combineert de traditionele uitstraling met moderne technologie en functionaliteit, waardoor koelkasten, vriezers en de vaatwasser gemakkelijk geopend kunnen worden met een simpele duw tegen de fronten.

Deze keuken is niet alleen een plek om te koken, maar een artistiek statement dat de kernwaarden van esthetiek en gebruiksgemak belichaamt. Het ontwerp weerspiegelt de identiteit van de woning en biedt tegelijkertijd de modernste gemakken. De combinatie van marmer, eiken fineer en sublieme details resulteert in een keuken die uniek is in zijn soort, een meesterwerk van design dat het beste van beide werelden omarmt en een blijvende indruk achterlaat.

Op de hoogte blijven van onze projecten en ander nieuws?

Kijk onderaan de pagina voor onze sociale media

Maatwerk keuken Fenix

Bekijk dit project

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of wil je een offerte? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.