Interieurbouw voor winkelinrichting

Als uw winkelinrichting toe is aan vernieuwing, schakelt u ons bedrijf in de interieurbouw in. Berka Projects in Ridderkerk is de expert op het gebied van interieurbouw. Wij brengen de belangrijkste aspecten van uw winkel goed naar voren in de inrichting. In een gesprek over de interieurbouw van uw winkelinrichting horen we graag hoe u het interieur voor u ziet. Deze wensen zetten wij om in een inrichting waar u jarenlang plezier van heeft.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een winkelinrichting op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij verzorgen uw winkelinrichting met onze ervaring in de interieurbouw

Voor ons team is elk project in de interieurbouw voor winkelinrichting een mooie uitdaging. We werken met veel passie aan interieurs en losse meubelstukken en dat ziet u terug in onze eerder gedane projecten. Na onze kennismaking gaan we aan de slag met het ontwerp voor uw interieur. Zodra u akkoord geeft, starten we met de interieurbouw van uw winkelinrichting. Zo realiseren we uiteindelijk de inrichting die u voor ogen heeft voor uw winkel. Heeft u een horecabedrijf in plaats van een winkel? Ook dan gaan we graag voor u aan de slag! Zelfs particulieren zijn welkom bij ons, bijvoorbeeld voor een badkamermeubel op maat in Amsterdam.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Informeer naar de mogelijkheden voor uw winkelinrichting

Neem contact met ons op voor de interieurbouw van uw winkelinrichting. We maken voor u graag een offerte op maat. U bereikt ons team in Ridderkerk door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of het contactformulier in te vullen.