Woninginrichting op maat in Utrecht

Berka Projects realiseert een woninginrichting op maat in uw huis in Utrecht. Er is veel mogelijk als u ons bedrijf uit Ridderkerk inschakelt. Zo bepaalt u zelf welke kleuren, materiaalsoorten, vormen en afmetingen we moeten gebruiken binnen de inrichting van uw woning. We werken met veel oog voor detail en zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden, wat betreft uw interieur. Zo realiseren we uiteindelijk voor u de woninginrichting op maat die u graag in uw huis in Utrecht ziet.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een wooninrichting op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

  • Wat voor woninginrichting op maat heeft u voor ogen in uw huis in Utrecht?

    In een gesprek horen we graag wat u verwacht van een woninginrichting op maat in uw woning in Utrecht. De passie die we hebben voor het maken van meubels, ziet u terug in de op maat gemaakte inrichting binnen uw woning. Bedenk wat u allemaal nodig heeft in uw woning, dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Uiteraard delen we de ideeën die we voor het project hebben met u, zodat u hier ook inspiratie uit haalt. Voor huisinrichtingen maakten we eerder al onder meer:

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Benader ons voor een persoonlijke woninginrichting

Bij interesse in een woninginrichting op maat in uw woning in Utrecht, neemt u gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een offerte voor u op. U bereikt ons team in Ridderkerk door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen.