Een dressoir op maat uit Zuid-Holland

Wilt u een dressoir op maat laten maken door een bedrijf uit Zuid-Holland? Voor een dressoir op maat is Berka Projects uit Ridderkerk, in de buurt van Rotterdam, u graag van dienst. We kunnen het dressoir uit diverse materialen voor u maken in elke gewenste afmeting. Hierdoor ontvangt u een prachtig meubel dat perfect bij u en de rest van uw interieur past. Bekijk snel de opties voor een dressoir op maat voor in uw woning in regio Rotterdam of elders in Zuid-Holland.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een dressoir op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een dressoir op maat dat speciaal is ontworpen voor uw woning in Rotterdam, Zuid-Holland

Het dressoir op maat ontwerpen we in onze werkplaats in Zuid-Holland speciaal voor uw woning in Rotterdam of elders in de provincie. Door deze werkwijze kunt u dus ook bij ons terecht wanneer u nog geen ontwerp heeft en enkel wensen ten opzichte van het meubel. Dan gaan onze ontwerpers samen met u om de tafel nabij Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee en komen tot een ontwerp van een dressoir op maat dat perfect bij uw interieur in Rotterdam of ergens anders in Zuid-Holland past.

Keuze uit diverse op maat gemaakte meubels

Naast een dressoir kunnen we ook andere meubels voor in uw huis in Rotterdam op maat maken bij ons bedrijf in Zuid-Holland. Denk daarbij bijvoorbeeld aan prachtige eiken meubels en kasten. Geen project is te klein of te groot voor onze meubelmaker, interieurontwerper en interieurbouwer. Zo kunnen we een enkel meubel voor u maken, maar ook een volledige inrichting op maat verzorgen in Noord-Holland of Zuid-Holland.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag gerust een offerte bij ons aan

Heeft u interesse in een dressoir op maat voor uw woning of ander pand in Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons team uit Ridderkerk op voor een offerte of om meer informatie over de mogelijkheden op te vragen. U bereikt ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of het contactformulier in te vullen.