Maatwerkkeukens in Rotterdam

Berka Projects levert maatwerkkeukens in Rotterdam. Wij zitten in Ridderkerk, maar realiseren verschillende interieuronderdelen op allerlei plaatsen in Nederland. Wilt u graag een complete keuken op maat in Rotterdam? Benader ons, zodat we u onze werkwijze kunnen uitleggen. In een eerste gesprek vertellen we wat er mogelijk is en horen we graag hoe u de nieuwe keuken voor u ziet.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een Maatwerkkeuken op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Hoe zien maatwerkkeukens eruit in Rotterdam?

Er is veel mogelijk als u een complete keuken op maat bestelt voor uw keuken in Rotterdam. U bepaalt helemaal zelf welke kleuren onze interieurbouwers moeten gebruiken. Ook zijn er vele vormen mogelijk en zorgen we ervoor dat uw keuken precies de juiste afmetingen krijgt. Zo zorgen we ervoor dat maatwerkkeukens in Rotterdam altijd juist passen binnen de bepaalde ruimte. Wilt u een moderne, complete keuken op maat of juist een wat meer ouderwets ogende keuken in Rotterdam? Geen stijl is ons te gek en we vinden het juist leuk om een keuken te realiseren die we niet vaak tegenkomen in woningen. Bekijk vooral onze voltooide projecten en doe inspiratie op voor uw complete keuken op maat in Rotterdam.

Bekijk ook onze andere projecten

Naast maatwerkkeukens, realiseren we ook andere interieuronderdelen in Rotterdam. Denk aan een woninginrichting op maat, zodat uw gehele interieur goed bij uw smaak past. Of wat dacht u van een unieke boekenkast op maat? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

Neem contact met ons op voor een complete keuken op maat

Heeft u interesse in een van onze maatwerkkeukens in uw woning in Rotterdam? Benader dan ons team uit Ridderkerk en bel naar 0180-239562, stuur een e-mail naar mail@berka.nl of vul het contactformulier in. Zodra u akkoord geeft op ons ontwerp voor uw complete keuken op maat voor in Rotterdam, gaan wij over tot de realisatie van de keuken.