Opbergsystemen voor onder een schuin dak

Opbergsystemen die perfect onder een schuin dak passen, zijn schaars en moeilijk te vinden. Toch is er een oplossing waarmee u de beschikbare ruimte onder het dak optimaal benut. Dit doet u namelijk door een opbergsysteem op maat te laten maken door Berka Projects uit Ridderkerk, nabij Rotterdam. Dan kiest u zelf het soort, de kleur, afmetingen en afwerkingen, waardoor de opbergsystemen onder een schuin dak passen en aan al uw wensen voldoen.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een opbergsysteem op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Op maat gemaakte opbergsystemen die perfect onder een schuin dak passen

Weet u al precies hoe de opbergsystemen onder een schuin dak eruit moeten komen te zien? Geef dit dan aan ons door en onze interieurbouwers zorgen ervoor dat het resultaat tot in detail met uw wensen overeenkomt. Heeft u wel ideeën voor wat u erin kwijt moet kunnen? Dan maken we graag een ontwerp voordat we met de bouw van het systeem aan de slag gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een kledingkast op maat laten maken voor onder uw schuine dak, maar ook een opbergsysteem voor andere spullen.

Opbergsystemen en meer voor bedrijven en particulieren

Niet alleen particulieren kunnen op onze dienstverlening rekenen voor bijvoorbeeld innovatieve opbergsystemen voor onder een schuin dak. Ook bedrijven, waaronder horeca, winkels en zorginstellingen kunnen bij Berka Projects terecht. Dus zoekt u een partner voor horeca-interieurbouw of is de inrichting van uw winkelpand aan vernieuwing toe? Dan helpen we u graag met een interieur dat perfect bij uw bedrijf past.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in op maat gemaakte opbergsystemen voor onder een schuin dak? Of wilt u ons inschakelen voor een ander groot of klein interieurproject? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of het contactformulier in te vullen.