Tv-meubel op maat in uw woning in Utrecht

Een tv-meubel op maat voor in uw huis in Utrecht; dat realiseren de meubelmakers van Berka Projects in Ridderkerk. Wij zijn een gespecialiseerde meubelmakerij en maken graag het tv-meubel dat u voor ogen heeft. Vrijwel alles is mogelijk bij ons. Zo maakten we eerder al een functioneel tv-meubel van vijf meter lang, maar zijn ook hogere en kleinere tv-meubels een optie bij ons. Vertel ons meer over het tv-meubel op maat dat u graag in uw woning in Utrecht zit, dan doen wij de rest!

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een tv-meubel op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Welk tv-meubel op maat zet u neer in uw huis in Utrecht?

Een tv-meubel op maat voor uw woning in Utrecht kan op vele manieren worden gemaakt. Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van materialen kleuren, vormen en afmetingen. Zelfs afwerkingen met marmer behoren tot de opties. Nadat u akkoord heeft gegeven op ons ontwerp, gaan we hiermee aan de slag. Onze meubelmaker zorgt ervoor dat uw tv-meubel geheel naar wens wordt, zodat u in Utrecht of bijvoorbeeld Rotterdam nog vele jaren plezier heeft van het meubelstuk op maat.

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Bestel het tv-meubel bij ons meubelbedrijf

Neem contact met ons op en geef aan hoe u het tv-meubel op maat ziet in uw woning, of wellicht bedrijfspand, in Utrecht. U bereikt ons team in Ridderkerk door te bellen naar 0180-239562, een e-mail te sturen naar mail@berka.nl of door het contactformulier in te vullen. Bekijk in de tussentijd onze voltooide projecten en raak vertrouwd met onze werkwijze of doe inspiratie op.