Woninginrichting op maat in Rotterdam

Met een woninginrichting op maat zorgt u ervoor dat uw woning in Rotterdam helemaal past bij u. Berka Projects in Ridderkerk heeft ervaring met woninginrichtingen op maat maken. Wij horen graag in een eerste gesprek wat uw wensen zijn voor het ontwerp van uw inrichting. Onze ontwerper denkt uiteraard met u mee en gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp. Zo realiseren onze interieurbouwers de woninginrichting op maat die u voor ogen heeft voor uw woning in Rotterdam.

✓ Op maat gemaakt

 

✓ Voor ieder interieur

 

✓ Met oog voor detail

 

Wilt u ook een wooninrichting op maat?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kies uit vele opties voor uw woninginrichting op maat in Rotterdam

We bieden u veel mogelijkheden als u ons inschakelt voor een woninginrichting op maat van uw woning in Rotterdam. Binnen de opties vallen vele kleuren, materialen, vormen en afmetingen die mogelijk zijn. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe de woning en alle meubels eruit komen te zien. Kies bijvoorbeeld voor meubels als:

Benieuwd naar meer van onze projecten?

Vraag een persoonlijke offerte bij ons aan

Heeft u interesse in een woninginrichting op maat van uw woning in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Ons interieurbouwbedrijf in Ridderkerk bereikt u door te bellen naar 0180-239562 of te e-mailen naar mail@berka.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.